Fertilitetstræning på hold

Holdtræning tager udgangspunkt i fertilitetsfremmende fysioterapeutiske øvelser, udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova. På holdet undervises i øvelser, der kan udføres derhjemme dagligt. Den fysioterapeutiske Mojzisova metode er undersøgt igennem videnskabelige studier og viser sig at kunne øge en kvindes chancer for at opnå en naturlig graviditet. Metoden kan også benyttes som forberedelse til eller samtidig med medicinsk fertilitetsbehandling, for at øge chancerne for at opnå og gennemføre en graviditet.

Rækken af øvelser, kan med fordel laves dagligt, og skaber en dejlig fornemmelse i kroppen. På holdet vil der være plads til at spare med hinanden, og der tages undervejs i forløbet emner op som motion, stress, livsstil, holdning og ergonomi. Underlivets anatomi, livmoderens position i bækkenet, cyklus og meget mere vil også blive gennemgået, da det alt sammen kan have stor indflydelse på en kvindes frugtbarhed.

Holdet henvender sig til alle kvinder der ønsker at fremme chancerne for at blive gravid. Holdet kan med fordel kombineres med individuel fertilitetsbehandling på klinikken, læs mere individuel behandling her.

Undervisningen foregår i en træningssal beliggende i det sydlige Odense, tæt ved stationen i Højby.

Tid: Torsdag aften kl. 18.30 – 20.00, med første gang tors. d. 25. april. Derefter d. 2/5 – 16/5 – 23/5 – 6/6.

Sted: Træningssalen hos Godtved Energi, Nr. Lyndelse Vej 2, Højby, 5260 Odense S

Pris: 5 gange undervisning + bog*  1250,-  indbetales på Mobilepay nr. 82069

Antal:  max. 8 deltagere

Skriv en mail hvis du er interesseret i  at komme med på det næste torsdagshold.

*prisen er inklusiv bogen ”Fertilitet og Fysioterapi” værdi 249,- Bogen indeholder bl.a. en beskrivelse af øvelserne, som vi kommer til at gennemgå og øve på holdet.

Kontakt

Dorte Kildegaard
Tlf: 31 10 06 29
mail: info@dortekildegaard.dk

Klinikadresse:
Rødeledvej 2, Nr. Søby
5792 Årslev
(6 km. syd for motorvejen ved Odense)