Fertilitetstræning på hold

Fertilitetstræning på hold tager udgangspunkt i fertilitetsfremmende fysioterapeutiske øvelser, udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova. På holdet undervises i øvelser, der kan udføres derhjemme dagligt.

Den fysioterapeutiske Mojzisova metode er undersøgt igennem videnskabelige studier og viser sig at kunne øge en kvindes chancer for at opnå en naturlig graviditet. 

Fertilitetstræning på hold – Naturligt gravid eller medicinsk behandling

Øvelserne kan benyttes som forberedelse til eller samtidig med medicinsk fertilitetsbehandling. De kan selvfølgelig også benyttes ved forsøg på naturlig graviditet, for at øge chancerne for at opnå og gennemføre en graviditet.

Rækken af øvelser, kan med fordel laves dagligt, og skaber en dejlig fornemmelse i kroppen.

Sparring med kvinder i samme båd

På holdet vil der være plads til at spare med hinanden, og der tages undervejs i forløbet emner op som underlivets anatomi, motion, stress, livsstil. Vi taler om alle de svære følelser der for mange følger med den svære vente tid, og deler glæder og sorger undervejs. Det giver et unikt fællesskab, som mange af kvinderne vælger at fortsætte efter holdet er afsluttet.

Holdet henvender sig til alle kvinder der ønsker at fremme chancerne for at blive gravid. Holdet kan med fordel kombineres med individuel fertilitetsbehandling på klinikken, læs mere individuel behandling her.

Jeg mangler fertilitetsholdet i min hverdag, det har simpelthen været så fantastisk at have en rum hvor man følte sig helt tryg og forstået. Og selvfølgelig få en masse gode træningsøvelser –  jeg laver dem fast hver eneste dag!

Hej Dorte
 
Jeg lovede at skrive til dig så snart der var gode nyheder. Så derfor skriver jeg til dig nu 😊 Med alt den modgang der har været tidligere, er vi utrolig overvældet og har svært ved at finde det rigtige ben at stå på, da der af og til opstår bekymringer ift. om noget skulle gå galt. Men vi vælger hovedsageligt at være positive og se fremad for vores egen skyld, og håber på det bedste 🤞🏻
 
Jeg vil sige tusinde tak for dine råd og vejledning samt god behandling og træning, som helt sikkert har haft en indflydelse. Jeg har været rigtig glad for at have været i forløb hos dig samt at have haft muligheden for efterfølgende at kunne kontakte dig med akut opståede spørgsmål. Det har været rart med en livline, da det faktisk har været svært at hente relevant og brugbar hjælp andre steder fra. Endda ikke fra sygehuset. Så tak for dig ❤️

Sådan foregår det

Undervisningen foregår i en træningssal beliggende i det sydlige Odense, tæt ved stationen i Højby.

Tid: Torsdag aften kl. 19.00 – 20.30, med første gang tors. d. 24. oktober. I alt 6 gange med sidste gang d. 28/11.

Sted: Træningssalen hos Godtved Energi, Nr. Lyndelse Vej 4h, Højby, 5260 Odense S

Pris: 6 gange undervisning + bog*  1450,-  indbetales på Mobilepay nr. 82069

Antal:  max. 8 deltagere

Skriv en mail hvis du er interesseret i  at komme med på det næste tirsdagshold.

Prisen er inklusiv bogen ”Fertilitet og Fysioterapi” værdi 249,- Bogen indeholder bl.a. en beskrivelse af øvelserne, som vi kommer til at gennemgå og øve på holdet.