Fertilitetsfremmende øvelser på hold

Mojzisova øvelser

Holdtræningen tager udgangspunkt i fertilitetsfremmende fysioterapeutiske øvelser, udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova. På holdet undervises i øvelser, der kan udføres derhjemme dagligt.

Den fysioterapeutiske Mojzisova metode er undersøgt igennem videnskabelige studier og viser sig at kunne øge en kvindes chancer for at opnå en naturlig graviditet. 

Naturligt gravid eller medicinsk behandling

Øvelserne uden kan problemer benyttes som forberedelse til eller samtidig med medicinsk fertilitetsbehandling. De kan selvfølgelig også benyttes ved forøg på naturlig graviditet, for at øge chancerne for at opnå og gennemføre en graviditet.

Rækken af øvelser, kan med fordel laves dagligt, og skaber en dejlig fornemmelse i kroppen.

Sparring med kvinder i samme båd

På holdet vil der være plads til at spare med hinanden, og der tages undervejs i forløbet emner op som motion, stress, livsstil, holdning og ergonomi.

Underlivets anatomi, livmoderens position i bækkenet, cyklus og meget mere vil også blive gennemgået, da det alt sammen kan have stor indflydelse på en kvindes frugtbarhed.

Holdet henvender sig til alle kvinder der ønsker at fremme chancerne for at blive gravid. Holdet kan med fordel kombineres med individuel fertilitetsbehandling på klinikken, læs mere individuel behandling her.

Sådan foregår det

Undervisningen foregår i en træningssal beliggende i det sydlige Odense, tæt ved stationen i Højby.

Tid: Tirsdag aften kl. 19.00 – 20.30, med første gang tirs. d. 27. august. I alt 6 gange med sidste gang d. 1/10.

Sted: Træningssalen hos Godtved Energi, Nr. Lyndelse Vej 4h, Højby, 5260 Odense S

Pris: 6 gange undervisning + bog*  1450,-  indbetales på Mobilepay nr. 82069

Antal:  max. 8 deltagere

Skriv en mail hvis du er interesseret i  at komme med på det næste tirsdagshold.

Prisen er inklusiv bogen ”Fertilitet og Fysioterapi” værdi 249,- Bogen indeholder bl.a. en beskrivelse af øvelserne, som vi kommer til at gennemgå og øve på holdet.