Medicinsk Yoga – Mediyoga

 

 

 

Medicinsk Yoga eller MediYoga er for dig, der aldrig har prøvet yoga før, eller til dig, der har lyst til at stifte bekendtskab med Yoga. Yogaformen er en terapeutisk, forskningsbaseret yoga, der er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen.

 

MediYoga giver ro og øget kropsbevidsthed

Den grundlæggende tanke er, at der skal være balance mellem krop, sind og følelser. Det er et redskab til at give krop og sind ro, og skabe et nervesystem i balance.

 

MediYoga kan fungere godt for alle der ønsker ro og øget kropsbevidsthed i en travl hverdag.  Yogaen er i særdeleshed en rigtig god yogaform for dig med stress- og udbrændthed, let depression, langvarige smerter, hjerteproblemer og søvnproblemer. 

Femina har afprøvet MediYoga, og har lavet en fin artikel om den blide og omsorgsfulde yogaform

Alle kan deltage

Da jeg selv deltog i MediYoga for første gang oplevede jeg en yogaform, som er meget inkluderende. ALLE uanset fysiske skavanker kan være med. Kan du for eksempel ikke sidde i skrædderstilling på gulvet, kan du med lethed lave øvelserne siddende på en stol.

I løbet af 1½ times yoga, vil jeg guide dig gennem et blidt og dybdegående yoga program, hvor du kommer til at arbejde med åndedrættet, koncentrations teknikker, individuelt tilpassede øvelser og stillinger, afspænding og meditation

Kom og prøv MediYoga, hvor du giver dig selv 1½ time med fuld opmærksomhed på din krop og dit sind, og mærk, hvad MediYoga’en kan gøre for dig.

Undervisningen foregår i Højby i det sydlige Odense, i en dejlig træningssal hos Godtved Energi, Nr. Lyndelse Vej 4h, Højby, 5260 Odense S.

Information om hold og tider kan du finde på Facebooksiden “MediYoga Odense v/fysioterapeut Dorte Kildegaard” Se under begivenheder.