Medicinsk Yoga

Medicinsk Yoga eller MediYoga er for dig, der aldrig har prøvet yoga før, eller til dig, der har lyst til at stifte bekendtskab med den terapeutiske, forskningsbaserede form for yoga, der er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen.

 

Ro og øget kropsbevidsthed

MediYogas grundlæggende tanke er, at der skal være balance mellem krop, sind og følelser. Det er et redskab til at give krop og sind ro, og skabe et nervesystem i balance.

MediYoga kan fungere godt for alle der ønsker ro og øget kropsbevidsthed i en travl hverdag, men er i særdeleshed en rigtig god yogaform for dig med stress- og udbrændthed, let depression, langvarige smerter, hjerteproblemer og søvnproblemer.

Alle kan deltage

Da jeg selv deltog i MediYoga for første gang oplevede jeg en yogaform, som er meget inkluderende, da ALLE uanset fysiske skavanker kan være med. Kan du for eksempel ikke sidde i skrædderstilling på gulvet, kan du med lethed lave øvelserne siddende på en stol.

I løbet af 1½ times yoga, vil jeg guide dig gennem et blidt og dybdegående MediYoga program, hvor du kommer til at arbejde med åndedrættet, koncentrations teknikker, individuelt tilpassede øvelser og stillinger, afspænding og meditation.

Kom og prøv MediYoga, hvor du giver dig selv 1½ time med fuld opmærksomhed på din krop og dit sind, og mærk, hvad MediYoga’en kan gøre for dig.

Undervisningen foregår i Højby i det sydlige Odense, i en dejlig træningssal hos Godtved Energi, Nr. Lyndelse Vej 4h, Højby, 5260 Odense S.

Information om hold og tider kan du finde på Facebooksiden “MediYoga Odense v/fysioterapeut Dorte Kildegaard”