Priser

Timeprisen er 650 kr. 

Timepriser gælder fra d. 1. juni 2020, og afspejler den nye tilgang til behandling, som er blevet nødvendig søm følge af COVID-19 udbruddet i Danmark.

Der er dog ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. Jeg oplever at videokonsultationer fungerer overraskende godt. Muligheden for at mødes på video umiddelbart før en fysisk konsultation, giver os begge to mulighed for at forberede os med spørgsmål mm, til den fysiske konsultation i klinikken.

Jeg forsøger at finde tider til videokonsultation + 1. konsultation i klinikken, med max. 1-2 dages mellemrum.

 

Første konsultation:

Der laves en videokonsultation 1. gang. Den varer som udgangspunkt 30 min., men ved langvarige smerter sætter jeg gerne 1 time af.

30 min 350 kr.

60 min. 650 kr.

Der vil være få tilfælde f.eks. undersøgelse af knibefunktion mm. hvor vi aftaler at springe videokonsultation over, og tager hele konsultationen samlet i klinikken.

 

Efterfølgende konsultationer: 

60 min. 650 kr.

30 min. 350 kr.

 

Mulighed for tilskud til din behandling:

Klinikken arbejder uden for den offentlige overenskomst og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandlingerne. Der er mulighed for tilskud til behandling fra sygeforsikring “danmark”, og har du en privat sundhedsforsikring kan du i mange tilfælde få tilskud derfra.

 

Tilskud fra sygeforsikring “danmark”:

1. konsultation 133kr.

Efterfølgende konsultationer 88 kr.

 

Betaling

Jeg modtager mobilepay, og overførsel via netbank. Mobile pay: 82069

(Jeg modtager ikke kontanter i klinikken)

 

Se venligst på de forskellige sider under behandlingsområder for at få mere viden om de forskellige behandlingstilbud